Ogólnopolski Cech Rzemiosł Budowlanych i Różnych

e-mial: ocrb@wp.pl

Nasi partnerzy

org MZHPiU

Mazowieckie Zrzeszenie Handlu, Przemysłu i Usług zostało założone przez grupę przedsiębiorców z Warszawy i Mazowsza, którzy mają wieloletnie doświadczenia w działalności społecznej wspierającej rozwój regionu mazowieckiego. Jest organizacją pracodawców, samorządną i niezależną od organów administracji państwowej, samorządu terytorialnego oraz innych organizacji. U podstaw założenia Mazowieckiego Zrzeszenia Handlu, Przemysłu i Usług leżą wiedza, wieloletnie doświadczenia, oraz rozległa praktyka w działalności gospodarczej, samorządowej i społecznej założycieli.

Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług

ul. Popas 7,

tel./fax (22) 609 20 69

www.mzhpiu.pl

cech rzemieslnikow

Ogólnopolski Cech Rzemieślników Artystów jest dobrowolną społeczno-zawodową organizacją samorządu gospodarczego rzemiosła powołaną w celu promocji i rozwoju rzemiosła artystycznego.

Działalność statutowa Cechu nastawiona jest na integrację, kooperację i realizację wspólnych projektów na rzecz środowiska polskich rzemieślników artystów.
Ogólnopolski Cech Rzemieślników Artystów
Podwale 11 lok. 132, 00-252 Warszawa

adres do korespondencji: Puławska 53 lok. 32, 02-508 Warszawa

Dyrektor Biura Cechu - Piotr Jan Łompierz

Tel: +48 888-769-769

www.rzem-art.eu

mazowiecka izba rzemieslnicza logo

Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Warszawie jest społeczno-zawodową organizacją samorządu gospodarczego rzemiosła i przedsiębiorczości. W swoich strukturach zrzesza cechy, spółdzielnie rzemieślnicze oraz inne jednostki organizacyjne, których celem jest wspieranie rozwoju gospodarczego rzemiosła. Jest reprezentantem tego środowiska wobec organów władzy państwowej i terytorialnej. Od lat podejmuje działania zmierzające do akcentowania roli małych i średnich przedsiębiorstw w życiu gospodarczym naszego kraju. Izba działa na rzecz rozwoju przedsiębiorczości i kształtuje postawy przedsiębiorcze wśród społeczeństwa.

Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości

ul. Smocza 27